Het verhaal van de Genie

Het verhaal van de Genie

Webmaster
18 mei 2017

Samen met collega Genisten èn relaties zijn wij afgelopen maanden op zoek gegaan naar het gezamenlijke verhaal van de Genie. Er was een duidelijke behoefte aan één boodschap van, door en met Genisten. Want de inzet van de landmachteenheid de Genie is veelzijdiger dan men in eerste instantie denkt. Medewerkers (militairen en burgers), collega's van de Krijgsmacht, reservisten, actieve en post-actieve veteranen, verenigingen, Veva-leerlingen, overheden, veiligheidspartners en bedrijfsleven hebben meegeholpen aan de totstandkoming van het verhaal van de Genie. In alle drie de versies ziet u de veelzijdigheid en het improvisatietalent van de Genie terug. Want met deze kerncompetenties beschermt ook de Genie wat ons dierbaar is. Sodeju!

Beleef zelf ‘ons verhaal’ op drie manieren:

Het verhaal van de Genie 

Een film waarin Majoor Jan vertelt over het Genie vak en hoe een Genist op een improviserende wijze de opdracht realiseert: Improvise to succeed!

Maak kennis met de Genie

Een korte impressie van de veelzijdigheid van de Genie

Ben jij de Genist?

Een film bestemd voor belangstellenden van de Genie

Doorsturen van het verhaal van de Genie aan belangstellenden wordt zeer op prijs gesteld.